Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Egyptian healing

Egyptian healing

Share |
Toth, de god van de wijsheid en de genezersEgyptian healing wordt gezien als een vorm van energieoverdracht via de handen, geinspireerd op de oude Egyptenaren.

Egyptian healing schijnt voornamelijk in Nederland plaats te vinden, de eerste hits in het internet zijn allemaal van Horus. god van het licht, heler. door M.P.H.keppel Hesselink van BlommesteinNederlandse makelij. Egyptian healing sluit aan bij Reiki, de handen worden gezien als kanalen waardoor energie stroomt. De persoon die de Egyptian healing laat plaatsvinden is op zijn/haar beurt geinitieerd met symbolen, net zoals bij Reiki. Ook bij Egytian healing zijn er 3 graden van initiatie.

Egyptian healing is waarschijnlijk ontwikkeld door een Nederlandse reisleidster die geinspireerd raakte door Egypte en zelf ook kennis gemaakt had met Reiki. In de USA zijn er varianten en zelfs als trademark. Re Hu Tec is daar een voorbeeld van. De betekenis is: de zonnegod straalt groots licht uit, de hieroglieven vindt u hiernaast.

Gerelateerde artikelen

Berichten

  1. Op de cursus wordt er uitgebreid ingegaan op de geschiedenis, zij is o.a.overgedragen door
    de Oud Katholieke kerk en de Vrij Katholieke kerk, waarin Echnaton wordt genoemd, omdat hij slechts 1 God wilde, het is ook bekend in Belgiƫ en Luxemburg, Zelf heb ik mensen in Duitsland, Engeland en Italiƫ ingewijd in de vierde graad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *