Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Top menu > IOCOB discussie op FORA inhoudelijk

IOCOB discussie op FORA inhoudelijk

IOCOB roept alle bijdragers aan de FORA op, om de discussie over voor- en tegens zakelijk te houden en op basis van feiten te voeren. Binnen de positie die IOCOB in onze maatschappij inneemt, als portaal van voorlichting voor consument, artsen, therapeuten en beleidsmakers, past een inhoudelijke opstelling van IOCOB en de IOCOB website gebruikers.

IOCOB roept daarom alle mensen die op de FORA reageren op, om constructief te reageren. Reacties die niet aanleiding geven tot een constructief dialoog en een persoon kunnen schaden, worden van de website verwijderd. Bijdragen die op de man gespeeld worden worden verwijderd. We hopen op uw begrip en uw inhoudelijke bijdragen!

Berichten

  1. burnin schreef:

    Ik ben onlangs positief behandeld voor fibromyalgie in Kuala Lumpur in een Ayurveda centre. Ik heb daar medicatie meegekregen. Weet iemand of onderstaande medicijnen in Nederland betsteld kunnen worden en zo ja waar?

    Het is van het merk APV:
    Rasnadi KS(S) 200ml
    Punarnavadi KS 200ml
    Yogarajagulgulu cap
    Chandraprabha vatika cap

    Met vriendelijke groeten,

    Gert Otter
    info@burnin.nl

  2. michael schreef:

    ik denk dat niemand dit hier leest, IOCOB heeft een aparte ayurvedische pagina bij de traditionele geneeskunde, of vraag een ayurvdisch arts erna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.