Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Vrouwenziekten > Nieuwe studie (2013) ondersteunt betekenis palmitoylethanolamide bij endometriose pijn

Nieuwe studie (2013) ondersteunt betekenis palmitoylethanolamide bij endometriose pijn

Share |
Een nieuwe studie (2013) bij 24 vrouwen met ernstige menstruatiepijn door endometriose, en pijn bij geslachtsgemeesnchap ondersteunt de inzet van palmitoylathanolemide (PEA als in PeaPure). De vrouwen merkten duidelijk pijnvermindering, hoefden minder pijnstillers te slikken en hadden minder pijn bij het vrijen. De dosis die wij aanbevelen is 400 mg drie maal daags. Het hele artikel is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *