Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > De misdaad van de Krill olie: dood in de oceaan

De misdaad van de Krill olie: dood in de oceaan

Steeds vaker komen patienten mij vragen of Krill olie niet goed voor hun is. Het innemen van krillolie is misdadig. Krill is namelijk de basis van de voedselpyramide in de zee, met name de Zuidzee, en de populatie van deze kleine kreeftjes is al meer dan 50% gezakt door klimaat wisselingen. Daardoor zijn de pinguins op Antarctica al met bijna 70% in aantal verminderd, omdat die pinguins voornamelijk Krill eten. En Krill is ook het voedsel van de walvissen.

Omdat wij nu ineens zo nodig supergezond willen worden, vissen we de wereldzee leeg. Eerst gewoon vis, en nu Krill. Bah. Wat zijn mensen toch een predatoren. Laten we liever wat meer gaan sporten. En laten we de rondo's en kano's en andere zoetigheid laten staan, daar bereiken we meer mee. Handen af van Krill olie, het innemen van Krill olie is dus gewoon misdadig! En last but not least, we kennen geen enkel fatsoenlijk onderzoek waaruit blijkt dat Krill olie inderdaad zo gezond is.....

Berichten

  1. Frederik schreef:

    Alleen bewuste mensen kunnen deze wereld sturen en begeleiden, maar zolang dit niet gebeurd is de mens uiteindelijk gedoemd.

    Zonde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.