Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Natuurartsen krijgen gelijk bij Alzheimer

Natuurartsen krijgen gelijk bij Alzheimer

De natuurartsen roepen al vele jaren dat bij de ziekte van Alzheimer het probleem in ieder geval deels opgelost kan worden door het geven van de juiste mix van vitamines, mineralen en vetzuren, om zo de bouw en functie van de synaps te verbeteren. Dat werd met hoon weggelachen door de antikwakkers en de reguliere sector. Nu komt de waarheid om de hoek kijken met Souvenaid, een middel dat ontwikkeld is via het reguliere kanaal om de synapsen bij de ziekte van Alzheimer te ondersteunen.

En waaruit bestaat het middel uit.... Juist, uit omega-3-vetzuren, choline en fosfolipiden, antioxidanten en mineralen en vitamines uit de B groep. Resultaten van een phase II studie die kortgeleden afgesloten werd toonden een positief effect op de geheugenfuncties van Alzheimer patienten na 24 weken!

En dat staat NIET in het tijdschrift voor natuurgeneeskunde, maar in het superreguliere, door de farmaindustrie gesponsorde blad Neurology News International, mei 2012, op pagina 3 en 4.....mogen we even gniffelen...

Berichten

  1. Luc. Janssens schreef:

    De kwakers van de antikwakkersclub met de grootste kwaker voorop blijven ni hoorbaar stil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.