Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Extra > Tegengif > Anti-kwakkers tegen buitenaardse reptielen!

Anti-kwakkers tegen buitenaardse reptielen!

Share |
Share |
alligator_walking.gifEr is blijkbaar te weinig te doen in de vreselijke Geintegreerde Geneeskunde van Ines von Rosenstiel en consorten, en in de acupunctuur. De dissertatie van Dr Arine Vlieger, die notabene in het AMC promoveerde op complementaire geneeskunde, zal de Vereniging misschien geholpen hebben op andere gedachten te komen. En om haar focus op iets anders te gaan richten. Want de Vereniging tegen de Kwakzalverij valt nu op haar homepage David Icke aan, een Britse man die een complottheorie steunt dat 'Zij' onze wereld willen overnemen door massaal mensen te laten vaccineren tegen de komende griep... Veel beter en zinvoller lijkt ons! 

De visie van Icke is inderdaad te gek voor woorden. Laat je niet vaccineren tegen de griep, want anders nemen de reptielen de aarde over:


 

En ‘They’ zijn de Illuminati, een groep mensen die eigenlijk reptielen zijn, zoals o.a. George Bush. Misschien dat dat laatste overigens waar is…

Fijn voor ons dat de Vereniging tegen de Kwakzalverij eindelijk kiest voor de bestrijding van de Echte hard Core Kwakzalverij…misschien dat ze daardoor het perspectief beter gaan zien van zinvolle geneeskunde tegenover Psychotische Ontsporingen… 

En als de Vereniging zich al teweer wenst te stellen tegen de door buitenaardse reptielen teweeg gebrachte verwarring, waarom dan ook geen grote schoonmaak in eigen gelederen door aldaar menigten van binnenaardse vergifkikkers uit te bannen die al zo lang vergelijkbare onrust zaaien?

Bron:

Vaccinatie door buitenaardse reptielen volgens David Icke, zie website van VtdK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *